Natuurlijk, Bereikbaar gaat in september 2023 weer verder

Omdat er momenteel veel actuele onderwerpen binnen Wagenborg Passagiersdiensten spelen is besloten om het project Natuurlijk, Bereikbaar in september weer op te pakken. De presentatie van het programma van wensen en scenario’s en de publicatie van het Special Edition Magazine stellen we uit tot na de zomer. Daarom gaan de bijeenkomsten die gepland stonden voor 19, 20, 21 en 22 juni niet door.

Het team dat deze zomer zou rekenen aan verschillende scenario’s zal deze maand de voorbereidende werkzaamheden afronden. Ook zij hervatten hun werkzaamheden per september. Dit betekent dat de schetsen voor mogelijke vervoersconcepten niet in november, maar later gepresenteerd zullen worden.

We willen het traject Natuurlijk, Bereikbaar in september weer hervatten. Dat doen we in een gezamenlijke bijeenkomst van de interne en externe adviesgroep op 5 september. Tijdens deze bijeenkomst zal het thema ‘duurzaamheid’ centraal staan en zullen we ook een gewijzigde planning voor de rest van het project delen.

Reacties op: Natuurlijk, Bereikbaar gaat in september 2023 weer verder