Uitnodiging bijeenkomst 20/21/22 juni

De bereikbaarheid van Ameland en Schiermonnikoog staat volop in het nieuws. Er speelt veel en de belangen zijn groot. De vaargeul verzandt steeds verder, waardoor er te weinig ruimte is voor de schepen. Er wordt zelfs een aanpassing van de huidige dienstregeling overwogen. Een ingreep met enorme impact op de bereikbaarheid van de eilanden.

Er is Wagenborg Passagiersdiensten alles aan gelegen om de eilanden bereikbaar te houden. Nu en in de toekomst. Daarom organiseren wij een informatieavond “Natuurlijk, Bereikbaar!”, waarbij wij ingaan op de actuele ontwikkelingen rondom de veerverbinding. Maar ook graag willen terugblikken op al uw ideeën waar de veerdienst van de toekomst aan moet voldoen. De Themaweek “Natuurlijk, Bereikbaar!” die wij van 6 tot met 11 maart 2023 hebben georganiseerd, heeft wat dat betreft belangrijke input opgeleverd, die we deze zomer in verschillende nieuwe vervoersconcepten willen gaan uitwerken. Wij praten u daarom graag nog voor de zomer bij over hoe we dat willen gaan doen.

Programma
Wij geven een update over de actualiteiten en presenteren het Programma van Wensen en Scenario’s voor het nieuwe vervoersconcept en blikken hiermee terug op de Themaweek. Tijdens de informatiebijeenkomsten is er voldoende tijd om vragen te stellen en om na te praten.

Aanmelden

20 juni 2023, Schiermonnikoog

21 juni 2023, Ameland

22 juni 2023, Online

Reacties op: Uitnodiging bijeenkomst 20/21/22 juni