Leden interne adviesgroep bekend

Wagenborg Passagiersdiensten heeft een interne adviesgroep opgericht om mee te denken over het vervoersconcept van de toekomst. De adviesgroep bestaat uit verschillende medewerkers, waaronder matrozen, klantenservicemedewerkers, een rederij inspecteur, een verkeersleider, een planner, een stuurman, een hofmeester, een kapitein en een machinist.

Elk lid van de adviesgroep heeft zijn eigen redenen om deel te nemen aan dit project. Zo vindt Monique Brouwer, medewerker van de klantenservice, een betrouwbare en vlotte overtocht heel belangrijk voor de economie op het eiland. Jan de Boer, rederij inspecteur, wil het vervoersconcept praktisch werkbaar maken en ervoor zorgen dat iedereen trots kan zijn op het resultaat en Richard Thomassen, verkeersleider, hoopt dat de Eilanders een sterkere band voelen met “hun veerdienst” en dat toeristen meteen het vakantie/eiland gevoel ervaren.

De interne adviesgroep komt, net als de externe adviesgroep, rondom alle ‘mijlpaal momenten’ bij elkaar om mee te denken en advies te geven over de totstandkoming van het nieuwe vervoersconcept. De eerste bijeenkomst is op 2 maart 2023.

Reacties op: Leden interne adviesgroep bekend