Externe Adviesgroep in gesprek met Raad van Bestuur Koninklijke Wagenborg Groep

Op 26 mei vond er een bijeenkomst plaats tussen externe adviesgroep, de Raad van Bestuur van de Koninklijke Wagenborg Groep en Ger van Langen (directeur van WPD).


De adviesgroepleden hadden voorafgaand aan de vergadering diverse vragen en onderwerpen aangedragen. Er werd onder andere gesproken over duurzaamheid, de strategie van de Koninklijke Wagenborg Groep en de mate van verbondenheid van het bedrijf met de eilanden.

Ger van Langen opende de avond en sprak over actuele zaken. Vervolgens namen Egbert Vuursteen (CEO) en Jeroen Seyger (CFO) ruim de tijd om de vragen van de adviesgroepleden te beantwoorden. Na de plenaire sessie werd er in klein comité verder gediscussieerd aan tafel. De adviesgroepleden gaven de bestuurders tips mee met betrekking tot het nieuwe vervoersconcept.

De avond werd afgesloten met een gezamenlijke terugblik op het programma en het delen van de belangrijkste leerpunten. Het verslag van de bijeenkomst zal binnenkort beschikbaar zijn op de website natuurlijkbereikbaar.nl.

Reacties op: Externe Adviesgroep in gesprek met Raad van Bestuur Koninklijke Wagenborg Groep