Leden externe adviesgroep bekend

Wagenborg Passagiersdiensten kondigt met plezier de benoeming van de leden van de externe adviesgroep aan voor de ontwikkeling van ons nieuwe vervoersconcept. Na een succesvolle oproep in december 2022 hebben bijna 100 personen zich aangemeld om deel te nemen aan deze adviesgroep en wij zijn zeer verheugd over deze grote belangstelling.

De adviesgroep bestaat uit een diverse groep personen met verschillende achtergronden, maar met een gedeelde passie voor Ameland, Schiermonnikoog of beide eilanden. De leden zijn afkomstig van de eilanden zelf en het vasteland. De groep bestaat uit ondernemers, transportprofessionals, milieudeskundigen, en bezoekers die hun vrije tijd doorbrengen op de eilanden. Samen zullen zij ons ondersteunen bij het ontwikkelen van een nieuw, duurzaam en klantgericht vervoersconcept.

In de komende periode zal de adviesgroep meerdere bijeenkomsten hebben, waarvan de eerste op 23 januari plaatsvindt. Op onze website, www.natuurlijkbereikbaar.nl, kunt u de adviesgroep volgen en alle voorbereidingsdocumenten en verslagen van de bijeenkomsten vinden, zodat u volledig op de hoogte blijft.

Beeld: stock image wagenborg

Reacties op: Leden externe adviesgroep bekend